Ingen Campingklassiker & Motornostalgi 2018

Premiärträffren 2017 av Campingklassiker & Motornostalgi var av många ett mycket uppskattat arrangemang med många glada tillrop.

För oss som arrangör var det verkligt roligt med det fina gensvar vi fick från så många härliga motornostalgimänniskor.

Den tänkta fortsättningen visar sig dock kräva ett rejält ändrat upplägg för att arrangemanget ekonomiskt ska kunna kännas lite tryggare.

Vi har därför efter mycket vånda och i avvaktan på att försöka hitta nya infallsvinklar, beslutat att inte genomföra något arrangemang 2018.

Vi önskar er alla en härlig motornostalgisommar!

Campingklassiker och motornostalgi handlar om precis vad namnet säger – och lite till! Som besökare kommer du redan vid entrén att mötas av vackra, spännande fordon och härliga campingekipage.

Tycker du om gamla amerikanska bilar, eller föredrar du europeiska? Eller kanske asiatiska? Chansen att du blir nöjd i vilket fall som helst är stort – här är alla lika välkomna.

På Bråvalla gamla flygflottilj i Norrköping kommer det dessa dagar att finnas bilar men också mycket annat att titta på.  Hot Rods, bussar, mopeder, kanske också lastbilar, traktorer och motorcyklar.

Mopedrallyt som anordnas har sitt mål på Bråvalla. Ett rally som väcker leenden och som får 60-70 åringar att åter känna sig som finniga 15-åringar!

Fordonen du kommer att möta är 30 år gamla eller äldre. Med andra ord, 1987 års modell eller tidigare.

Marknaden med nostalgiprylar och veteranfordonsdelar är annan del värd att ta en titt på. Och det blir musikunderhållning från scen, modevisning, mat, fika och mycket annat.

Du som publik kommer också att kunna lägga din röst på det eller de fordon/ekipage du gillar bäst. Och med din röstsedel inlämnad, har du möjligheten att själv vinna ett av flera presentkort som lottas ut!

Läs mer om entré och programmet här!