Ingen Campingklassiker & Motornostalgi 2018

Premiärträffren 2017 av Campingklassiker & Motornostalgi var av många ett mycket uppskattat arrangemang med många glada tillrop.

För oss som arrangör var det verkligt roligt med det fina gensvar vi fick från så många härliga motornostalgimänniskor.

Den tänkta fortsättningen visar sig dock kräva ett rejält ändrat upplägg för att arrangemanget ekonomiskt ska kunna kännas lite tryggare.

Vi har därför efter mycket vånda och i avvaktan på att försöka hitta nya infallsvinklar, beslutat att inte genomföra något arrangemang 2018.

Vi önskar er alla en härlig motornostalgisommar!

 

 

 

Välkommen att delta i mopedrallyt

”Tvåtakt bland fyrtakt”!

Söndag 3 september

Start och mål: Bråvalla, inne på utställningsområdet

Incheckning och registrering: 07.00-09.30

Rallystart: 11.00

 

Upplägg: Start och mål är mitt bland alla utställda (fyrtakts)fordon och husvagnar och all publik på Campingklassiker & motornostalgi inne på fd flottiljområdet Bråvalla i Norrköping.

Senast 09.30 gäller som ankomst och registrering. Mopederna står därefter utställda på utställningsområdet fram till starten som går klockan 11.00.

Rallyt sträcker sig nära 50 km på till större delen natursköna lugna vägar, omväxlande asfalt och grus. Kluriga tipsfrågor på vägen och ett fikastopp på Ninas café i Svärtinge, innan rundan avslutas med målgång inne på Bråvalla igen.

Under eftermiddagen blir det spännande final framme på scen med de tre som lyckats bäst under rundan med tipsfrågorna. Fina priser väntar dessa tre. Dessutom lottar vi ut priser till ytterligare mopedrallydeltagare oavsett placering i rallyt.

Campingklassiker & motornostalgi avslutas kl 16.00 och vårt önskemål och förhoppning är att alla mopedrallydeltagare stannar kvar till dess och låter publiken ta del av och titta på mopederna.

Startavgift: 100:-. I denna ingår fikat hos Ninas Café samt givetvis fri entré till Campingklassiker & motornostalgi.  Startavgiften betalas i samband med ankomst.

Föranmälan: Ej nödvändigt, men vi är tacksamma för en preliminär föranmälan på info@campingklassiker.se   Skriv bara ”Mopedrally”, samt ditt för- och efternamn.

Mycket välkomna!